Ervaringen van gasten met Bed and Breakfast

Hieronder vindt u enkele ervaringen van voormalige gasten van de Bed & Breakfast op Quinta do Pomarinho.

Bed and Breakfast Alentejo Portugal

Phine en Dolf kwijtgeraakt aan een paradijs (april 2009)

Zowel de eigenaren als de plek kregen een toegevoegde waarde door het speciale gevoel dat ik kreeg, 6 jaar geleden, bij ons eerste bezoek. De kurkeik bij het Roundhouse vervult je met rust als je er voor open staat. Het dakterras van het Natuurvriendenhuis Casa Antiga geeft een waanzinnige aanblik van de zonsondergang over de vallei. Het gezamenlijk nuttigen van een avondmaaltijd, op onnavolgbare wijze bereid door Dolf, zorgt voor een streling van de smaakpapillen. De omgeving biedt veel cultuur en natuur; maar ook een dag Pomarinho aan het meer, met een goed boek/glas wijn geeft je het ultieme vakantiegevoel. Een plek reeds uitgekozen door prehistorische bewoners moet de moeite van het bezoeken waard zijn!
Robert & Anna Maria 

Ontzettend veel plezier (mei 2008)

Twee heerlijke weken in een schitterend gebied. Wat hebben we een plezier gehad en mooie wandelingen gemaakt. Ontzettend gelachen om vier vrouwen die een kachel proberen aan te maken. Verder de gezellige maaltijden. Eerst in de kamer met een tafel, toen in de keuken en later weer met beide tafels in de woonkamer. Tot slot buiten en het allerlaatste in de informatieruimte. Met z’n dertienen was het een ware gezellig sfeer. Ook de lekkere wijnen droegen bij aan de feestvreugde. Al met al hebben we het reuze naar onze zin gehad en is dit voor herhaling vatbaar!
Fam. Keulen, Backx, Sengers en Veenstra

Warmte en aandacht (april 2008)

Alleen aankomen in Castelo de Vide en meteen met een warme omhelzing worden begroet als je uit de bus komt. Met het busje naar het landgoed van Pomarinho rijden. In Casa Antiga binnenkomen en de rest van de wandelgroep ontmoeten. Met een wijntje rond de open haard en aan de heerlijke dis. Een lekker bed. En dan al die prachtige wandelingen... Onder leiding van een kenner. Alleen maar letten op je voeten en verder genieten van de natuur, vogels, vale gieren, schone lucht en bloemengeuren. We zijn super verwend met heerlijke maaltijden, warmte, aandacht, informatie. Dit gun je iedereen!
Marius

Afwisseling (november 2007)

Harde wind en dan weer niet. De kachel aan, noten zoeken, olijven plukken, wandelen in verlatenheid. En nu maar terug naar de drukte. Helaas!
Rob en Marieke

Platteland (oktober 2007)

Twee weken logeren op het platteland in Portugal. Voor ons een nieuwe ervaring. Landschappelijk is het hier prachtig met de flora, historische en prehistorische elementen. Dit biedt op een breed terrein geweldige mogelijkheden. De sfeer is hier warm en vriendelijk, waarin het goed toeven is. Lieve Dolf en Phine, bedankt voor alles!
Fam. Calsbeek

Bijzondere gastvrijheid (juni 2007)

’s Morgens vroeg gaat de deur van Casa Antiga zachtjes open. Er worden verse broodjes op tafel gelegd. Als we zitten te ontbijten komt Dolf weer langs. Hij brengt ons vrijdag naar de vale gieren route in Spanje. Een groter plezier kun je twee vogelaars niet doen! Het houtvuur na een regendag bracht warmte. Het zwembad een dag later koelte onder een brandende zon. Heel veel dank voor jullie bijzondere gastvrijheid!
Heleen en Henk

Heeeel erg genieten (maart 2006)

Wat een heerlijke plek om tot rust te komen. Ik heb het hele huis voor mezelf en geniet daar heeeel erg van! Als ik terugkom van het wandelen is de kachel aan, het vuur is heerlijk. Het bed slaapt lekker. Alleen het afstapje in mijn slaapkamer is lastig ’s nachts. Ik heb genoten, bedankt voor alles!
Tille

Kachel aan en cocoonen (november 2005)

Een week Pomarinho. We hebben genoten van de rust, mooie vergezichten en leuke dorpjes in de omgeving. De laatste dagen toen het regende en de wind om het huis gierde, waanden we ons op Wuthering Heighgts. Kachel aan en cocoonen maar! Dolf en Phine, bedankt voor jullie hulpvaardigheid en hartelijkheid. Het ga jullie goed!
Jeanne en Frits

Een thuis (april 2004)

Een thuis in de Alentejo is dit. Een hele fijne plek en een lieve ontvangst. Het waren maar een paar dagen maar we hebben er van genoten. Onze kinderen vonden het meertje geweldig leuk. Veel succes en geluk in dit leukste stadje van de hele wereld.
Sisca en Pieter

Wat zal ik zeggen... (juni 2003)

Woorden zijn 'maar' woorden, we gaan er niet te veel aan 'vuil' maken. Bij het oprijden van de quinta voelden we ons meteen al thuis. De ontvangst van Dolf & Phine allerhartelijkst. Het verblijf in het Natuurvriendenhuis heel prettig. Prima je eigen gang kunnen gaan en weten dat je altijd wat aan Dolf kunt vragen. De omgeving is schitterend, voor vogel- en wandelliefhebbers is er veel te zien. Dat hebben we gedaan en we hebben ervan genoten! Need we say more? Lijkt ons niet. Bedankt voor het fijne verblijf!
Groeten Ellie & Erik Jan

Heerlijk plekje op aarde (augustus 2002)

Wat een heerlijk plekje op de aarde, een klein paradijs. Het was heerlijk om hier te zijn en te genieten van al het moois om je heen. Wij wensen jullie erg veel succes in de toekomst en vast wel tot ziens en horens. Hartelijke groet.
Henk en Ria (en Jolanda)

« Terug naar Bed and Breakfast

 

Lees ook andere ervaringen van gasten

Uw ervaring toevoegen?

Uw ervaring delen met potentiële gasten? Vul het onderstaande formulier in!

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.



Verzenden

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Onze vakantie nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u in!

Quinta do Pomarinho   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   (00351) 965 755 341   |   info@pomarinho.com