Ervaringen van gasten over de appartementen

Hieronder vindt u enkele ervaringen van voormalige gasten van Quinta do Pomarinho die in één van onze appartementen verbleven.

Appartement Portugal

Geweldige vakantie op Pomarinho! (juni 2016)

Ofschoon we van plan waren er met de caravan op uit te trekken, gaf het slechte weer de doorslag om een last minute naar de zon te boeken. Zo kwamen we al googelend terecht in een appartementje op Pomarinho, een mooi gelegen camping midden in de Portugese natuur. Wat hebben we genoten, prachtig weer en alleen maar zon. Dolf en zijn team maakten er een geweldige vakantie van. Vele goed beschreven wandelingen, voorzien van de nodige tips. Leuke lokale restaurantjes met specifieke Portugese gerechten voor weinig geld. Waar vind je nog een uitgebreid menu voor 7.5 euro? Ook hebben we genoten van de groepsmaaltijden op de camping, hoewel dit volkomen vrijblijvend was. Alles kon, niets hoefde. Wij hebben het ervaren als een geweldige vakantie, volledig afgestemd op datgene wat we graag wilden. Hierbij stond Dolf altijd met raad en daad klaar. We gaan hier zeker terugkomen! Edy en Phineke.

Wat een genot (december 2015)

Wat een genot een maand lang in deze prachtige omgeving te mogen verblijven. We hebben genoten van de mooie stadjes, de wandelingen door de schitterende natuur. De vriendelijkheid van de Portugezen was/is opvallend, zo kan het dus ook nog! Jammer Dolf dat we jou alleen maar bij de ontvangst hebben ontmoet, maar een pluim voor Gerard, Mariska, Philippe, Charlotte en Paolo. Geweldig wat een fijnen gastheren en –vrouwen. TOP! Anne en ik hopen hier volgend jaar terug te komen. Veel liefs en goede gezondheid. Anne en Corrie –poot van Floor

Op Pomarinho vind je een overweldigend aantal- en soortenrijkdom van vogels. (april 2015)

Door de natuur in zijn waarde te laten is er een geweldige biotoop op Pomarinho voor vogels, vlinders en vele andere diersoorten. Omdat er zoveel unieke vogelsoorten waren te fotograferen is het wandelen er bij ingeschoten. De hop, roodkop klauwier, bijeneter, vink, koolmees, pimpelmees, merel, nachtegaal, monniksgier, kuifleeuwerik, zwarte wouw, mus, roodborst tapuit, cirl gors, boomleeuwerik, boomklever, Europese kanarie, grauwe gors, putter, zwarte hop, grote bonte specht, zuidelijke klapekster, leeuwerik, baard grasmus heb ik kunnen fotograferen en ik hoop de kleine bonte specht en de wielewaal in de resterende dagen nog te fotograferen. We hebben genoten van de fraaie natuur op Pomarinho met zijn vele bloeiende planten, de heerlijke geuren en fraaie kleuren en de mooie vergezichten. Dolf en Phine dank voor alle moeite om het ons naar de zin te maken en ook voor de heerlijke gezamenlijke maaltijden. Kees van der Klauw

Appartement Merijn (februari 2015)

Allerliefste Phine en Dolf, wat is mooier dan toe te komen op een plaats waar mensen hun dromen gevolgd zijn? Wat is het mooier dan het gevoel te krijgen dat je ergens erg welkom bent? GEWOON SUPER!!! We willen jullie en de lieve vrijwilligers bedanken voor de gastvrijheid. Fijn om jullie te leren kennen en te zorgen voor een TOP-vakantie. We hebben genoten van de prachtige omgeving en de landschappen waar de tijd is blijven stil staan, de lange wandelingen, de zalige rustige nachten, lieve mensen rond om ons,….. Blijf in jullie dromen geloven, doe zo voort en hopelijk tot een volgende keer! DIKKE MERCIE VOOR ALLES! De twee Belgische oriëntatie lopers Natascha en Sando en onze bruine beer Matz

Jullie gastvrijheid op prijs gesteld (sept 2014)

We hebben in één word genoten in en om ons appartement Tijmen. Een heerlijk huisje om in te verpozen met een mooi terras en een prachtig uitzicht. We hebben fantastische wandelingen en een mooie fietstocht in de omgeving gemaakt. We hebben jullie gastvrijheid op prijs gesteld en genoten van al het fruit dat uit eigen tuin komt. Gegroet en houdoe. Ad & Thea

Beschikbaarheid? (augustus 2012)

Beste Dolf en Phine, ons verblijf eind september 2011 is ons goed bevallen. Graag zouden we weer 's genieten van jullie gastvrijheid. Is in de periode van 4 mei tot 2 juni 2013 het huis/appartement 'Tijmen' nog beschikbaar? Daar hebben we het destijds erg naar onze zin gehad. In afwachting van jullie reactie, vriendelijke groet, André en Tonny Huijsman
 

Onze tweede keer (26 juni 2012)

Onze tweede keer op Quinta do Pomarinho, nu in huisje Merijn. Het was weer genieten van de omgeving, de wandelingen naar Castelo de Vide, het dorp zelf, de rust. De laatste dagen heel heet, dus met een boekje in een hoekje, maar het huisje bleef heel koel. Uitrusten na vier weken zwerven door Portugal.
Raffi, Dolf & Phine bedankt en tot een volgende keer.
Jan & Birgit

Geslaagde wandelvakantie (april 2011)

Denk terug aan een zeer geslaagde wandelvakantie van half tot eind april 2011 bij Dolf en Phine op Quinta do Pomarinho. Schitterende wandeltochten gemaakt met uitstekende begeleiding en verzorging. Het appartement was prima verzorgd. Dolf, Phine veel dank!

Zeer genoten (juni 2010)

Op de avond voor ons vertrek kijken we met veel plezier terug op ons verblijf van 2 weken op Pomarinho. Al lang van plan om jullie hier te bezoeken is het er nu eindelijk van gekomen. En tot groot genoegen. We hebben zeer genoten van stad en land, van bloem en beek, van berg en bos en niet in de laatste plaats van de mooie wandelingen. Maar vooral van jullie gastvrijheid, hulp en fijne sfeer op Pomarinho. Het appartement tenslotte was prima verzorgd. Wij gaan zeer tevreden naar huis. Hartelijk dank en onze beste wensen voor jullie komende jaren op deze prachtige plek.
Fam. Altena

Fijn verblijf (augustus 2009)

Wij hebben 6 nachten doorgebracht in appartement 'Tijmen' en hebben het erg naar ons zin gehad. Het is gelegen in Alto Alentejo, een van de minst bevolkte gebieden van Portugal en dat is te merken - een hoop ruimte maar ook best in the middle of nowhere. Wij vonden dat erg fijn, want rustig, maar langer dan een week zou wat veel van het goede zijn. Het appartement was prima - een erg goed uitgeruste en ruime keuken, twee grote bedden (wel wat hard ) en prima badkamer (hoewel het douchegordijn vervangen zou mogen worden, bijvoorbeeld door een cabine - dat komt net iets frisser over). De buitenruimte was ook goed. Ruime picknicktafel en twee verstelbare stoelen. De appartementen hebben ook wat meer privacy dankzij het afgeschermde paadje.
A. Vytopil

Paradijs in het voorjaar (april 2009)

Een paradijs is het hier in het voorjaar! Elke ochtend als je de deur opendoet, stromen de geuren je tegemoet. Het appartement is top. En de camping gezellig. Dolf en Phine, jullie service is uitstekend en de maaltijd die we bij jullie gegeten hebben heerlijk. We komen zeker nog eens langs. Heel hartelijk bedankt.
Peter en Nanja

Steeds weer terug (januari 2009)

We zijn heel blij om weer terug te keren op Quinta do Pomarinho! Voor de tweede keer verblijven wij in appartement Tijmen dat prima is ingericht en van alle gemakken is voorzien. De mensen die hier aan hebben gewerkt hebben overal aan gedacht! De sfeer is relaxed, het appartement comfortabel en je kunt hier echt onthaasten. Ondanks dat wij ‘lokalen’ zijn, komen we hier binnenkort zeker weer terug! Viva o amor!
Ricardo e Marisa

Hartelijke ontvangst, fantastische omgeving (september 2008)

Dolf en Phine geven hun gasten een heerlijk hartelijke service. Bij hen op Pomarinho voel je je eerder thuis dan te gast. En als je je echt thuis voelt, dan kun je pas goed ontspannen. De wandelingen in de omgeving zijn overweldigend. Geen wildparken of reservaten, nee, zo is Portugal gewoon echt, fantastisch. Bergen en rivieren, witte dorpen zoals die in verhalen voorkomen, en natuur die gewoon zijn gang gaat. Ideaal voor elke vakantie. Voor kinderen is er genoeg ruimte om te spelen. Als ze zin hebben om te helpen, dan is dat altijd mogelijk met tafel dekken of planten sproeien, of wat er maar even te doen is. Ruimte? Wat is dat nou voor Hollandse vraag. Ruimte is er gewoon. De natuur, het landgoed zelf, of in de appartementen, overal is er ruimte genoeg. De inrichting is voornamelijk landelijk. Alles wat je nodig hebt, is er gewoon, en het is gemaakt van de materialen die voorhanden zijn. Dat draagt extra bij aan de pure uitstraling en het landelijke karakter.
Roel Bot

Veel privacy en prachtig uitzicht (mei 2008)

Een heerlijk ruim appartement, smaakvol ingericht door de eigenaresse/kunstenares en prachtig gelegen met uitzicht op de fantastische natuur. De keuken is modern en compleet. De gastvrijheid van de eigenaars is groots. Vanaf het landgoed zijn schitterende wandelingen te maken. Warm aanbevolen.
Louise Verhoef

Oase van rust (april 2008)

Weg van de drukte in Nederland belandden we hier in een oase van rust op Pomarinho. Het valt moeilijk samen te vatten hoe geweldig we het hier vonden! Het fijne appartement, de aandacht en gastvrijheid van jullie, de overweldigende rijkdom van de vele planten en bijzondere vogels in jullie paradijsje en in dit gebied, de wandelingen, de witte dorpjes, de vale gieren en zo kan ik nog wel even doorgaan!
Ons enthousiasme zal vast aanstekelijk werken op het thuisfront. Wij zijn in ieder geval van plan om nog eens te komen genieten en tot rust te komen! Bedankt!
Liesbeth en Hugo

Wat een eer (maart 2008)

Wij hadden de eer om de eerste huurders te zijn van de nieuwe, prachtige en van alle gemakken voorziene studio Tijmen. We hebben genoten van de gastvrijheid en adviezen m.b.t. de prachtige wandeltochten waarvan wij ook erg hebben genoten. Wij denken met veel plezier terug aan het verblijf op Pomarinho.
Jos en Tine Krijnen

« Terug naar appartementen

Lees ook andere ervaringen van gasten

Uw ervaring toevoegen?

Uw ervaring delen met potentiële gasten? Vul het onderstaande formulier in!

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.



Verzenden

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Onze vakantie nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u in!

Quinta do Pomarinho   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   (00351) 965 755 341   |   info@pomarinho.com