Ervaringen van gasten met Portugees leren

Hieronder vindt u ervaringen van gasten die kort of lang geleden een cursus Portugees leren hebben gevolgd op Quinta do Pomarinho bij Isabel Carita.

 

Zo ontzettend leuk en goed (september 2016) 

11 september 2016 kwamen we aan op Pomorinho en werden door Charlotte zo warm ontvangen, leuke meid! Het appartement was heerlijk koel en wat een rust....echt een ontstress omgeving! We hebben een week privé Portugese les gehad van Isabel. Zo ontzettend leuk en goed. Zeker niet te zwaar omdat er genoeg afwisseling was met les en ontspannend kletsen. Isabel doet het echt goed en we hebben veel geleerd. Een week is zeker te kort, maar we doen thuis verder ons best. Voor de rust, de natuur en de gast heren en -vrouwen komen we zeker een keer terug! Warme groetjes, Rio en Martine

Taalles van Isabel: top! (juli 2016)

Wij zijn in juli een kleine week in Pomarinho geweest. Hier hadden we 's ochtends, in de beschutting van een boom, taalles van Isabel Carita. Dat was een schot in de roos; gezellig, leerzaam en meteen praktisch toepasbaar! Obrigada Isabel! Cees en Yvonne

…..En dan nog die lessen Portugees. Maatwerk! (augustus 2012)

Genoeglijk onder de kurkeik, van babbelen over ditjes en datjes tot discussiëren over voor ons relevante onderwerpen – alles kon. Zelfs het huiswerk dat we opkregen was zo inspirerend dat we er graag vakantietijd aan spendeerden. Bij de les blijven was geen probleem: we waren steeds weer benieuwd naar alle verhalen. Obrigado Senhora Isabel!

Portugees leren in Portugal (maart 2012)

We zijn hier naar toe gekomen om Portugees te leren. Het leek ons een goed idee om dat in het land zelf te doen en de ambiance leek ons bijzonder prettig.

We hebben vier weken lang 5 dagen per week les gehad. Het was eigenlijk nog beter en leuker dan we verwacht hadden. Onze lerares Isabel Carita deed het geweldig. Professioneel en bijzonder prettig. Hier kunnen we echt mee verder.

En dat alles op een prachtige plek. De omgeving is heel mooi, ook vlakbij ons Appartement Tijmen. Erg fijn, want er was niet veel tijd over om verre tochten te maken en dat was ook echt niet nodig. Korte wandelingen vlakbij waren ook prachtig en we konden lekker buiten ons huiswerk maken.

Ons Appartement was geriefelijk en smaalvol. Dolf & Phine en niet te vergeten Jits & Lucy hartelijk en behulpzaam-

O ja, en 4 weken alleen maar prachtig weer gehad. En dat in februari/maart!!

We kunnen het iedereen van harte aanbevelen. Vanmiddag gaan we terug naar Nederland. We zullen het hier missen. Ank & Martin Neumann

Helemaal geweldig maar heel zwaar (november 2011)

Twee weken portugese les met de Potugees-Nederlanse lerares Isabel. Helemaal geweldig maar heel zwaar. Week extra op de gezellige camping gebleven en kerst met alle andere overwinteraars doorgebracht. Super gezellig! Mooi wandelen, gastvrije eigenaars, top beheerders echtpaar ''the walkies talkies'' ruime plekken, super sanitair, leuke gasten, fijn voor de honden, en ga zo maar door! Bedankt Dolf en Phine
Martijn en Monique

Vol verwachting klopt mijn hart (juli 2010)

Een week privé les Portugees in een appartement met half pension op Pomarinho. Het was: een hartelijk welkom, een heerlijk koel huisje, intensieve lessen en veel leren, heerlijk eten, gezellig kletsen. Het is: voor herhaling vatbaar. Hartelijk, hartelijk dank!

30 uur Portugese les (november 2009)

We hebben het reuze naar onze zin gehad. De omgeving is erg indrukwekkend. Deze november weken kende alleen maar mooie dagen maar het was nooit té warm. Wandelen naar Castelo de Vide vinden we echte een aanrader. Niet minder de restaurantjes die we daar hebben bezocht.
We kunnen ook niet vertrekken zonder de complimenten te maken aan Isabel die ons 30 uur lang Portugese les heeft gegeven. We hebben genoten van de combinatie vakantie met Portugees leren. Muito bem en muito obrigado!
Wil en Roel ter Horst

Goed en gezellig (februari 2009)

Alweer de laatste dag van ons verblijf van 4 weken in Casa Redonda. We hebben ons zeer goed geamuseerd ondanks het slechte weer. Mijn Portugese lessen van Isabel waren heel goed en gezellig. Vandaag krijgen we nog een rondleiding van haar in Castelo de Vide. De houtkachel deed het prima, we hebben er veel profijt van gehad. Het deed ons aan vroeger tijden denken. Nogmaals bedankt!
Paul en Mia

« Terug naar Portugees leren

Lees ook andere ervaringen van gasten

Uw ervaring toevoegen?

Uw ervaring delen met potentiële gasten? Vul het onderstaande formulier in!

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.



Verzenden

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Onze vakantie nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u in!

Quinta do Pomarinho   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   (00351) 965 755 341   |   info@pomarinho.com